SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRegiondirektøren i NHO oppfordrer bedrifter til å ha julebord

Regiondirektøren i NHO oppfordrer bedrifter til å ha julebord

-Det er jo noen rekorder en helst ikke vil ha, innleder regiondirektøren i NHO Rogaland om den siste medlemsundersøkelsen til NHO, som ble publisert denne uken.

 

Rogaland ligger veldig høyt på gjennomførte oppsigelser i tillegg til planlagte oppsigelser. Det er kun Viken som har flere oppsigelser enn Rogaland, ifølge medlemsundersøkelsen NHO publiserte forrige uke.

Det er et stort sprik i bransjene. Reiselivsbedriftene, de som jobber med overnatting, servering og opplevelser, har en ekstra tøff tid. Regiondirektøren i NHO Rogaland håper nå at flere bedrifter finner løsninger for å ha julebord etter at kun en tredjedel av de spurte bedriftene i undersøkelsen melder at de vil gjennomføre julebord i år. 

-For hvert julebord som blir bestilt vil det også være noe som ligger der fremme som sier til bedriftsledere at det kommer kommer oppdrag og inntjening, sier regiondirektør Tone Grindland. Hun oppfordrer bedrifter til å se på kreative løsninger for å ha julebord.

 

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no