SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPride-paraden utvides til Pride-helg

Pride-paraden utvides til Pride-helg

I fjor var det Pride-parade fra Rådhusplassen til Byparken i Haugesund. Årets Pride i Haugesund skal feires i tre dager den første helgen i august.

Da blir det parade lørdag 3. august, som starter i Byparken og ender opp på Rådhusplassen.

-Når vi da sier at vi ønsker å utvide det er det fordi vi ønsker å putte inn litt flere arrangementer for å se hva vi kan få til, for at det på en måte ikke «bare» blir den ruten vi går, sier Dagfinn Torp, som foreløpig holder kortene tett til brystet når det gjelder planene for Pride-helgen. Styret skal ha første møte etter årsmøtet i ettermiddag for å planlegge Pride-helgen.

Torp ble mandag valgt til leder i Foreningen Haugaland Pride, Rune André Ristesund er nestleder.

-Jeg hadde lyst til å reise til New York og Stonewall i år, fordi det er 50 år siden første Pride gikk av stabelen. Siden jeg ikke rekker det, tenker jeg at vi må lage tidenes markering her lokalt, sier Ristesund.

Hør hele intervjuet med Torp og Ristesund over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no