SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltEn av dem skal ha to meter hår

En av dem skal ha to meter hår

Brosteinsteateret på Hemmingstad Kultursenter setter opp eventyret om Rapunzel  med premiere 27. september. – Vi holder oss til smittevernreglene og legger kun ut 40 billetter til hver av de 12 forestillingene, sier produksjonsansvarlig Niels Petter Solberg og legger til at ungdom trenger positiv aktivitet i en krevende tid. Totalt er det 20 personer som deltar foran og bak scenen.

Hanne Salvesen spiller prinsesse Rapunzel som blir plassert i et tårn og etter hvert får svært langt hår. – Det er tungt å balansere med to meter langt hår på hodet, sier Salvesen som har spilt teater på Hemmingstad i seks år.

Krister Rognaldsen Pedersen har ekstra utfordringer i år. I tillegg til å spille prins på scenen har han også ansvaret for en koronavennlig koreografi. – Vi må holde nødvendig avstand så det blir ikke pardans i forestillingen, men det blir bra, sier han og understreker at det er gjort store endringer i stykket siden Brosteinsteateret sist satte opp «Rapunzel» i 2014.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no