SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPlass til flere tusen under «Stafett for livet»

Plass til flere tusen under «Stafett for livet»

Flere lag har allerede meldt seg på til «Stafett for livet» på Torvastad 1. september. En stafett som varer i et helt døgn, der kolleger, naboer, venner eller andre grupperinger samles for kreftsaken.

– Dette med stafett er jo ikke noe kappløp, dette er for alle. Her kan en delta med å gå, jogge for de som har helse til det, kappgang, rullestol og rullator. Stafetten skal symbolisere. For en kreftsyk person er det viktig at noen er på banen til en hver tid. Kreftsykdom tar aldri pause, sier leder John Roger Midttun.

Mandag morgen hadde fem lag allerede meldt seg på. For at det skal bli vellykket må en minst komme opp i 15.

– Det er jeg også helt sikker på at vi klarer, og helst mange flere. Torvastad idrett- og kultursenter er et fantastisk område og vi har plass til flere tusen, sier Midttun.

Han lover et stort arrangement rundt stafetten med både aktiviteter og underholdning hele døgnet stafetten pågår. Alt er forøvrig helt gratis. Dersom noen også ønsker å samle inn penger til kreftsaken, skjer det i privat regi.

– Nå er det viktig å få meldt på lag, og bruke tiden frem til 1. september med å planlegge logistikken. Det er mye kos i planlegging.

 

Her kan du lese mer, melde på lag eller melde deg som frivillig:

https://kreftforeningen.no/stafettforlivet/meld-pa-ditt-lag/

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no