SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPlanlegger sykkelprosjekt

Planlegger sykkelprosjekt

Fredag mottok Frelsesarmeens bo- og omsorgssenter 15.000,- av Mediehuset Haugesunds Avis. Mediehuset deler årlig ut en sum til en veldedig organisasjon. Pengene betyr at de kan komme i gang med en idé de har hatt om et sykkelprosjekt, inspirert av et prosjekt i Stavanger.

Nå kan de gå i gang med innkjøp av sykler og motivering til prosjektet.  -Kanskje vi faktisk kan klare å delta i for eksempel Hårfagrerittet til neste år, sier leder Roy Tørring.

Det merkes på bo- og omsorgssenteret at det går mot jul, med tydelige kontraster i forhold til de som har mye og de som ikke har så mye.

-Samtidig er julen den typiske tiden der en har fokus på familie, kos og hygge. Mange av våre brukere blir nok veldig preget av sorg og savn og skam og mye av disse negative tingene i forhold til at de er såpass langt unna «normalen», sier Tørring.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no