SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPåskeskirennet der snø ikke ønskes

Påskeskirennet der snø ikke ønskes

Påskeskirennet på Espevær er ikke som andre skirenn. Snøen som eventuelt ligger på veiene der på fredag, skal vekk.

Foto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis

-Vi har nå en 4-5 centimeter snø her ute, men det ligger ikke på veien ennå ser jeg. I tilfelle skal vi sope og skrape det vekk. Vi skal samle mannskapet og fikse det. Det skal gå helt greit, sier styremedlem i påskeskirennet, Vidar Løken.

På Espevær er det nemlig ski på bar asfalt som gjelder, og på langfredag arrangeres det for tredje året på rad. Idéen til påsketradisjonen kom i lystig lag, og responsen har vært stor. «Surrealistisk moro» beskriver Løken det som. Han anslår at rundt 400 har vært med de to først årene.

-Det er helt fantastisk. Helt supert. Det er ikke bare ski, men de lager seg seg ski. De har gamle plankebiter, vanlige ski, sparker, akebrett og mye moro. Folk er utrolig flinke til å kle seg ut. Det er kjempe gøy, sier Løken. Hør mer om påskeskirennet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no