SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltOpp mot 400 000 cruiseturister til Haugalandet i 2023

Opp mot 400 000 cruiseturister til Haugalandet i 2023

Torsdag 22. september legger IONA til land i Haugesund for siste gang denne sesongen. Vi tok en prat med reiselivssjef i Destinasjon Haugesund & Haugaland Vigleik Dueland som oppsummerer årets sesong. –Vi har hatt 93 anløp, noe som tilsier i underkant av 230 000 cruiseturister. 

I forbindelse med IONA’s siste anløp inviterer destinasjonsselskapet og Karmsund Havn publikum inn. Vi legger ut en post på Facebook der folk kan melde sin interesse. Det blir trukket ut 20 personer som får mulighet til omvisning.  

Planleggingen for de kommende sesongene er allerede godt i gang. IONA vil ha 24 anløp i Haugesund fra 27. april til 21. september 2023. Resten av kalenderen nærmer seg fullbooket og det ventes 126 skip med opptil 390 000 til 400 000 gjester.

Rederiene har et ekstremt fokus på å utvikle seg i en grønn retning, også fordi de er nødt til det. Myndigheter setter begrensninger, samt dagens kunder og morgendagens kunder setter stiller krav til det, kan reiselivssjefen slå fast.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no