SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNy bartender smittet: – Trolig smittsom i Sildajazzhelga

Ny bartender smittet: – Trolig smittsom i Sildajazzhelga

Alle som har vært på Bytunet Nattklubb i Haugesund torsdag, fredag og lørdag, 6., 7. og 8. august, må i karantene og teste seg for koronavirus. En bartender ble sent mandag kveld bekreftet smittet av covid-19, og har vært på jobb og sannsynligvis vært smittsom disse dagene.

– Nå er det ekstremt viktig at de det gjelder tar kontakt med smittesporingsteamet i sin kommune. Dette er veldig uoversiktlig nå. Vi er meget bekymret, sier Haga Nesse, som viser til det som har skjedd i indre Østfold.

Der har de på grunn av økt smitte stengt ned skoler, barnehager og SFO, samt alle sosiale møteplasser.

– Dette kan bli oss, hvis ikke vi jobber sammen. Nå er det alle mann til pumpene.

Fra før har smittevernlege Teis Qvale gått ut med ønsket om at alle som har vært på Rabinowitz eller Dikselen i Haugesund 31. juli, 1. august, 2. august eller 3. august tar kontakt med kommunen sin. Det er i forbindelse med den første bartenderen som fikk påvist smitte.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no