SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNorge på langs sitter fortsatt i kroppen

Norge på langs sitter fortsatt i kroppen

Dersom du kontakter Haugesund Turistforening i sommer, er det stor sjanse for at du møter sommervikaren Ingvild Paulsen Vie. 20-åringen brukte fire måneder på å gå Norge på langs tidligere i år.

10. januar startet Paulsen Vie fra Haugesund og en venninne fra folkehøgskolen ferden. Da hadde de hatt rundt tre måneder med forberedelser. Turen varte til 26. april. Den lange turen sitter fortsatt i kroppen.

-På mange måter holder jeg fortsatt på å komme meg litt etter turen. Det tar lang tid etter at en har tatt seg ut veldig, både fysisk og psykisk, sier Paulsen Vie.

Hun gikk på ekspedisjonslinjen på Nordfjord folkehøgskole før langturen. Nå slapper hun av og lar kroppen komme seg, og har ikke konkrete planer om ny langtur. Men hun drømmer om nye eventyr på sikt, og er opptatt av å bruke naturen i Norge.

-Jeg drømmer om litt forskjellig. Langtur generelt synes jeg er veldig kjekt. Jeg er veldig opptatt av å bruke Norge. Vi har så utrolig flott natur her og det er så mye å ta av. Du trenger ikke å reise langt, du kan reise til Etnefjellene og være der i tre måneder dersom du vil det. Bruke den naturen vi har her og ikke ødelegge naturen med å fly til andre steder, sier hun.

Såt og Kyststien er noen av hennes anbefalinger for lokale turmål, og Turistforeningen arrangerer også turer i sommer. Hør hele intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no