SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNominert til Norges hyggeligste

Nominert til Norges hyggeligste

Blant Norges 247 000 håndverkere er Byggtapetsermester Marina Nordahl i Haugesund nominert til Norges hyggeligste håndverker. Hun jobber alene og overtok etter faren i januar 2019 etter å har arbeidet i firmaet i en årrekke. – Det er ei god venninne av meg, Linda Bentsen, som har nominert meg, og det kom som en gledelig overraskelse, sier Nordahl som blir beskrevet som et arbeidsjern uten like. – Hun maler, sparkler, murer, fliselegger, gulv og teppelegger, lister og alt mulig. I tillegger hun alltid blir og hyggelig, er noe av det Bentsen skriver i nominasjonen. – Jeg har flest oppdrag for private, men også en del firmaer. I dag har jeg vært i brakkene på Kårstø, og nå holder jeg på med et tak i et bolighus i Haugesund. Jeg er ikke den tidligste om morgenen, men holder på til ti-ellevetiden om kvelden, sier Nordahl.

Se mer om nominasjon og avstemming på hyggeligste.no

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no