SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNeste uke er det Godhetsuke på Karmøy

Neste uke er det Godhetsuke på Karmøy

Da skal flere frivillige i sving med blant annet maling og hagearbeid i regi av Godhet Nord-Karmøy og Godhet Vea.

-Det går ut på å dele noe godt. Vi jobber hos folk som har et behov som de kanskje ikke klarer å dekke selv, sier leder i Godhet Vea, Grethe Flotve Myklebust.

Det er gratis å motta hjelp. «Godhet 2018» er noe som arrangeres flere andre steder i landet. Det er fjerde året det arrangeres på Vea, mens Godhet Nord-Karmøy er nytt av året. Oppdragene meldes inn på godhet.no. Der kan også frivillige melde seg til tjeneste.

-Vi håper på flere oppdrag. Kanskje har vi ikke klart å nå ut med at godhet ikke bare trenger å være å gjøre et arbeid på den fysiske måten, men også å kanskje gå en tur med med noen, det å gå på besøk til noen som er mye alene og den typen omsorgsarbeid. Det hadde vært veldig kjekt om noen ville hatt besøk av oss, sier teamleder i Godhet Nord-Karmøy, Lars Øystein Folkedal.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no