SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNancy Herz gir råd til frivillige på heltid

Nancy Herz gir råd til frivillige på heltid

«Årets Vestlands-stemme» er i Haugesund for å gi råd til frivillige organisasjoner som trenger flere frivillige.

Herz jobber i frivillig.no, der hun kurser frivillige organisasjoner i å rekruttere og engasjere frivillige. Hun hadde foredrag for arbeidssøkere på Mulighetskaféen i formiddag og har foredrag for frivillige organisasjoner på Frivilligsentralen i kveld.

-Jeg tror det finnes en sak der ute for alle. En sak som gjør deg sint, engasjert eller glad, og som gjør at du har lyst til å gjøre noe. Å vise frem bredden av frivilligheten, at du både kan drive med leksehjelp og lage lan for ungdommer, er viktig for oss. Å vise at det er utrolig mye en kan engasjere seg i. Jeg tror at når folk ser det, og  når det er en lav terskel for å melde seg på og lett å engasjere seg, er folk mye mer villige til å gjøre det, sier Herz.

Forrige uke var hun i Bergen og mottok Sjur Holsens minnepris, «Årets Vestlands-stemme». -Det var veldig stas å motta denne veldig gjeve prisen. Særlig i Sjur Holsens ånd og det at det handler om ytringsfrihet, å bruke stemmen sin. Jeg synes juryens begrunnelse, som handlet om at jeg bruker stemmen min, ikke for å skape ytterpunkter, men for å prøve å skape dialog, også var ganske rørende og fin. Jeg er glad for at andre ser det, for det har vært veldig viktig for meg, sier hun.

Hun fikk et reisestipend på 100.000 kroner med prisen. Men det spørs om hun har tid til å benytte seg av det med det første. Samtidig som hun jobber fulltid i frivillig.no, tar hun fulltidsstudier innen juss og sosiologi, deltar på debatter og holder foredrag om boken «Skamløs».

Hør hele intervjuet med Herz over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no