SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Nå må vi gripe mulighetene

– Nå må vi gripe mulighetene

Etter ønske fra eier av undervannsteknologiselskapet Kystdesign, Erik Kold Bakkevig, ble søsteren Martha Kold Bakkevig etter hans død i juli i fjor leder for det nye styret i selskapet. Hun titulerer seg som styreproff og lever av styreverv, men legger ikke skjul på at dette er  spesielt. – Det er mange personlige følelser, men så er det mange gleder også. Kundene står i kø. Nå skal det bygges autonome fartøyer med elektriske ROV-er ute, og det skal bygges opp store flåter der det trengs en ny type ROV-er. Det er en fantastisk mulighet, men den må gripes. Det betyr at vi må investere og ruste opp for vekst, sier Kold Bakkevig. Kystdesign som holder til i Aksdal Næringspark, har nå 40 ansatte, et antall som ventes å øke i tiden framover.

Martha Kold Bakkevig mottok Haugesund kommunes utmerkelse, De Fykende Måker, under ordførerens nyttårsmottakelse lørdag.     

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no