SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNå kan karmøybuen registrere seg for koronavaksine

Nå kan karmøybuen registrere seg for koronavaksine

Kl. 08.00 fredag morgen la Karmøy kommune ut en link på sine nettsider der alle kommunens innbyggere kan gå inn å registrere seg for koronavaksine. Der vil de fylle inn sine personlige opplysninger som navn, alder, eventuelle sykdommer og allergier etc. Så vil de deles inn i grupper og satt opp på en prioriteringsliste for koronavaksinering.

– Dette er et system som mange kommuner kommer til å bruke. En registrerer sine personlige opplysninger trygt med Bank-ID, slik som en gjør med for eksempel Skatteetaten og Altinn. Har en ikke Bank-ID kan pårørende registrere på ens vegne, sier kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse i Karmøy kommune.

Haga Nesse presiserer at det er helt frivillig om en ønsker koronavaksine eller ikke. Men vil man ha den, bør en registrere seg på den omtalte lenken på kommunens nettsider.

Denne uken ble de første vaksinene satt på de eldre på Vea sykehjem. Ifølge kommuneoverlegen har dette forløpt knirkefritt.

– Jeg er mektig imponert av alle involverte, sier Haga Nesse.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no