SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNå er Helse Fonna klare for pasientbesøk

Nå er Helse Fonna klare for pasientbesøk

To uker etter at nasjonale myndigheter åpnet for besøk til innlagte pasienter på landets sykehus, er Helse Fonna nå klare for besøk på sine sykehus i Haugesund, Odda og på Stord.

Kommunikasjonssjef Magne Kydland lovet fredag 5. juni at Helse Fonna ville jobbe for å ha en løsning på plass i midten av denne uken. Som sagt, så gjort.

– Nå er vi i mål, det gikk etter planen. Derfor er det gledelig å si at vi kan ta imot besøkende. Men det er ikke hvem som helst som får komme inn på sykehusene. Det er viktig å understreke, sier kommunikasjonssjef Magne Kydland i Helse Fonna.

Alle som møter opp til besøkstiden, som er fra kl. 16.00 til kl. 17.30, må gjennom en kontroll for å avdekke om de kan være smittet av covid-19. Er det flere som møter opp for å besøke den samme pasienten, er det kun en person som får slippe inn den dagen. Det er også forskjellige regler for enerom og dobbeltrom.

Ifølge Kydland vil de vurdere unntak fra hovedreglene i spesielle tilfeller, blant annet når det gjelder barn og pasienter i siste fase av livet.

– Vi vil være så behjelpelige vi kan, og oppfordrer alle som måtte være usikre på noe om å kontakte Helse Fonna med spørsmål, sier Kydland.

Besøksordningen trer i kraft i dag, onsdag 10. juni. Dermed kan en i praksis bare møte opp i skranken rundt kl. 16.00, uten å bestille tid på forhånd.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no