SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMutert virus på Aibel: – Finner trolig aldri smittekilden

Mutert virus på Aibel: – Finner trolig aldri smittekilden

– Det viktigste nå er å isolere de som er smittet. Vi vet ikke hvor smittekilden er, og vi finner den sannsynligvis ikke.

Det sier kommuneoverlege Jostein Helgeland i Haugesund kommune. Etter at en arbeider på Aibel fikk påvist den britiske muterte koronavirusvarianten i forrige uke, har fem personer til testet positivt for koronavirus.

Snart får Helgeland vite om også de er smittet av den muterte varianten. Over 500 personer er testet i forbindelse med smittesporingen.

Med tanke på at smittekilden ikke er funnet, og at den smittede arbeideren har vært i Haugesund så lenge at han er ferdig med innreisekarantene, kan smittekilden i teorien være utenfor Aibel.

– Det er ingenting som tyder på at det er smitte ute i lokalsamfunnet. Det tester rundt 100 personer hver dag, og det er ikke avdekket smittetilfeller. Men noen sikker garanti har vi ikke, sier Helgeland.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no