SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMøteplass for skapere

Møteplass for skapere

-Nettverk er alfa og omega, sier Rita Leinan i Haugaland Vekst IKS. De ønsker å legge til rette for nettverksbygging, være en sosial arena og gi faglig påfyll i Festiviteten i Haugesund i morgen.

«Skape Forum Entré» arrangeres for tredje gang i år Arrangementet er for gründere, folk som har tanker om å bli gründer og de som skal hjelpe gründere.

-Vi setter av god tid til å få tid til å bygge nettverk i morgen, sier Leinan.

Tre gründere og en professor skal holde hovedinnlegg på arrangementet i morgen. Karianne Sæther bak selskapet MOO som har internasjonalt salg av designprodukter. Vibecke Beyer fra Stord, bak inkassoselskapet Pacta. Kirsti Sveindal fra Haugesund som skal snakke om «Start microhousing», og professor Mai Camilla Munkejord, opprinnelig fra Karmøy.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no