SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMistet sønnen i Sleipner-forliset: – Viktig å ikke glemme

Mistet sønnen i Sleipner-forliset: – Viktig å ikke glemme

Det er både godt og vondt på en gang for de overlevende og etterlatte etter Sleipner-forliset å møtes ved Ryvarden. Det har blitt flere markeringer gjennom årenes løp, og tirsdag 26. november er det 20 år siden ulykken.

– Det er godt å være sammen med mennesker som vet hvordan du har det. Det er det viktigste. Det, og at samfunnet ikke glemmer det som skjedde. Vi må bære dette med oss resten av livet, en glemmer aldri en så tragisk hendelse, sier Tove Følid, leder for støttegruppen.

Hun mistet selv en sønn da Sleipner forliste for 20 år siden og etterlyser, i likhet med veldig mange andre, flere svar på hvordan ulykken kunne skje.

 

Tirsdag ettermiddag er det ventet stort oppmøte på markeringen ved minnesmerket på Ryvarden. Der stiller ingen av myndighetspersonene fra regjeringen som er blitt spurt om å delta, men ordføreren i Sveio kommer for å holde tale. Frode Alnes synger og spiller for de fremmøtte.

 

 

På bildet: Tove Følid (nummer to fra venstre) under minnemarkeringen på Ryvarden i 2009, 10 år etter «Sleipner»-forliset i 1999. Arkivfoto: Alfred Aase, Haugesunds Avis.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no