SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMiljøbevisst julekalender fra Vardafjell-elever

Miljøbevisst julekalender fra Vardafjell-elever

Fem elever fra medielinjen på Vardafjell videregående skole står bak «Naturkalenderen», en julekalender med fokus på miljø.

De har tatt med ulike kjente personer, men vil ikke røpe for mye om hvem de har snakket med. Noen navn får vi vite; Kristoffer Joner, Knut Nærum og Hanne Sørvaag.  Elevene fra 2MK på Vardafjell har jobbet med kalenderen siden oktober.

-Vi har jo 24 luker. Hver søndag i advent har vi en podcast med ulike personer. Et blogginnlegg vil bestå av en liten ingress om hvem personen er, litt om hva de holder på med og de ulike spørsmålene som dere får lese, sier Maria Stene Holstad. Hun var på besøk i studio sammen med Alette Kvæstad Knutsen og Sara Elise Skimmeland i ettermiddag. Hør mer om kalenderen over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no