SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMerker at folk har det trangere økonomisk

Merker at folk har det trangere økonomisk

Butikkleder hos Fretex på Raglamyr, Eva Irene Vea, opplever at økonomien til folk har endret seg i år. – Nå kommer det folk vi ikke så før som i tillegg til gjenbruk er interessert i å kjøpe billige klær. Samtidig merker vi at enkelte som har vært kunder, nå ikke kommer så ofte lenger, sier Vea. Flere har ikke fått med seg at butikken flyttet fra gamle Obs Bygg til kombibygget i februar. – Det er de som fortsatt ender opp på Bauhaus før de blir dirigert videre til oss. Kombibygget er jo under renovering, og det er derfor ikke satt opp et enste skilt, og det er dumt, sier Vea.

Selv om Eva Irene Vea har flyttet fra Stavanger til Kopervik der hun bor med samboer, synger hun fortsatt i Stavanger Gospel Choir og tar oppdrag i bryllup og begravelser. På Fiskeridagene er hun med på Tribute to Queen. Du hører «Count your blessings instead of sheep» og «Bak min fasade» i innslaget.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no