SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMer enn 800 medlemmer på ei uke

Mer enn 800 medlemmer på ei uke

Facebookgruppa «Venner på Haugalandet» har fått mer enn 800 medlemmer på ei uke.  Karianne Hauge Aksland opprettet gruppa etter nyheten om at Ari Behn hadde begått selvmord. – Responsen har vært utrolig og med bare positive tilbakemeldinger. – Det kom et forslag om å gå tur i Haraldsvang, og der var vi sju stykker som ble med, sier Hauge Aksland som også har vært med på kafèbesøk og tur til Kvalen fyr. Hun har med seg tre personer til å administrere facebookgruppa der hun håper at folk kan avtale å treffes for aktiviteter. – Det kan være smart å skrive litt om når du ønsker å gå tur eller gå på kino, for da er det lettere for de som ser meldingen å vite om de kan bli med, sier Hauge Aksland.

Karianne Hauge Aksland er også kjent for å ta selfie med kjente personer, og i 2019 traff hun blant andre Henrik Ingebrigtsen på Kvadrat og Dagny i Vangen. Men en hun aldri fikk møte, var Ari Behn.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no