SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt#meigjengen får musikalske ambassadører

#meigjengen får musikalske ambassadører

Venke Knutson og Espen Fernando Aarvik ble i dag presentert som ambassadører av #meigjengen.

Det skjedde under en lunsj foran inviterte samarbeidspartnere i dag. Venke Knutson var gjest hos oss før lunsjen sammen med Paul Eggen i Haugesund Røde Kors.

-I desember i fjor var det noen som spurte med i et intervju hva jeg skulle gjøre i 2018. Da sa jeg at jeg skulle være med på å bekjempe ensomhet. Rett etter det, ringte de fra #meigjengen og spurte om jeg hadde lyst til å se på deres prosjekt og jobbe med dem. Selvfølgelig ville jeg det, sier artisten.

Haugesund Røde Kors har hatt prosjektet i tre år. I januar hadde de passert 100 i antallet ungdommer de har hjulpet ut i aktiviteter.

-Det er helt vanlig ungdommer fra forskjellige samfunnslag og med familier fra alle miljøer. Det er ikke noe ensartet funn. De er fra hele byen og nabokommunene, og de er egentlig i alle aldre, sier Eggen.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no