SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMats Kristoffer (19) sist sett natt til lørdag

Mats Kristoffer (19) sist sett natt til lørdag

Familien har meldt 19 år gamle Mats Kristoffer Tysse Flygansvær savnet fra Hasseløy. Politiet gikk i natt ut på Twitter med spørsmål om noen kan ha tips til hvor han befinner seg eller hva som kan ha skjedd. I så fall kan en kontakte politiet på telefon 02800.

Politiet skriver i en pressemelding:

Savnede er 173 cm, tynn, mørkt, kort hår med lang pannelugg, iført mørkeblå skjorte, sort dongeribukse og mørkeblå «seilersko».

Etter forberedende undersøkelser iverksatte politiet og Hovedredningssentralen leteaksjon etter Flygansvær søndag kveld kl. 2218. Frivillige mannskaper ble utkalt for søk på Hasseløy, hvor savnede sist ble sett i Grannesgaten natt til lørdag mellom kl. 02 og 03. Natt til mandag 18.09.17 har over 30 frivillige mannskaper søkt på Hasseløy og i sjøkanten rundt øya.

I samråd med familien går vi ut med både navn og bilde på savnede i håp om at det skal få frem informasjon om andre og ferskere observasjoner av ham. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon av betydning for letearbeidet som pågår. Tips kan ringes til 02800.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no