SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMarkerer Verdensdagen for forebygging av selvmord i morgen

Markerer Verdensdagen for forebygging av selvmord i morgen

Karmøy folkebibliotek og kommunens avdeling for folkehelse inviterer til arrangementet i biblioteket i Kopervik i morgen.

Arrangementet er en videreføring av arrangementet de hadde tidligere i år, da blant andre Else Kåss Furuseth deltok.

-Det var jo et veldig vellykket arrangement og en stor markering av det som skjer rundt i kommunen. Nå har vi lyst til å videreføre det arbeidet. Vi kommer til å jobbe kontinuerlig med det sammen med avdeling for folkehelse, og har flere typer arrangementer utover, sier biblioteksjef Hanne Mulelid i Karmøy folkebibliotek.

Tove Virata Bråthen og niesen Eva Therese Bråthen skal ha en samtale om temaet å miste noen i selvmord, erfaringer med sorgen og det å leve videre. Virata Bråthen har tidligere gitt ut boken «Fasetter av sorg» etter brorens død. Det blir også innlegg med kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse.

De har invitert flere lag og foreninger til å delta. De vil være på plass med stands i morgen kveld.

Hør mer om arrangementet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no