SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMarkedet er kjøpt av lokale Caiano Eiendom

Markedet er kjøpt av lokale Caiano Eiendom

Kjøpesenteret i Haugesund sentrum er i lokale hender. Reder og investor Kristian Eidesvik og Caiano Eiendom kjøper Markedet kjøpesenter i Haugesund.

Prisen vil partene ikke ut med, men ifølge Haugesunds Avis er det snakk om mange millioner. Kjøpesenteret har vært eid av et sveitsisk fond i Partners Group, som har eid 80 prosent. Nordiske Citycon Norway AS har eid de resterende 20. 

-Det har vært en lang prosess vi har kommet i mål med, men vi er «fit for fight» nå og håper at dette skal gå vel både for sentrum, for de som er i Markedet og også for oss som nye eiere, sier  Martin Laurhammer, daglig leder i Caiano Eiendom.

Citycon skriver i en pressemelding at transaksjonen avsluttes i løpet av februar. Markedet har i dag et utleiebart areal på 10 600 kvadratmeter, og har rundt 20 butikker i tillegg til kontorer og et parkeringsanlegg. Hør om Caiano Eiendom sine planer for Markedet i innslaget over.

-Vi er fornøyd med at Markedet får en lokalt forankret eier, som kan utvikle senteret videre. Vi ønsker nye eiere lykke til med et godt senter, samtidig som vi nå vil fokusere på å utvikle våre eksisterende eiendommer, er Johan Calner, kommersiell direktør i Citycon, sitert på i en pressemelding fra Citycon.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no