SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMarked på Røvær på lørdag

Marked på Røvær på lørdag

Det var mange som tok turen til Røvær da det ble arrangert marked i fjor. Da ble det logistikkproblemer for de besøkende. I år har arrangørene tatt grep.

-De første årene var det røværbu og litt båtfolk som var der. Det ble litt mer annonsering, ryktet spredde seg og i fjor tok det helt av. Vi ble tatt litt på sengen. Det som skjedde var at folk var flinke med å stille seg opp på kaien, men dette med kø og førstemann ombord ble et problem, sier Anne Thorsen. I morgen stiller de forberedt med vakt og gjerder til køen på kaien.

Hun er blant de 20 utstillerne som står klare når markedet åpner i morgen. – Vi liker å få besøk, vi liker nye fjes og ikke minst å få treffe de som har vært der før. Vi står klare på lørdag når båten kommer ut litt over elleve og tar imot folk og håper de får en strålende dag der ute, sier Thorsen.

Det er 20 utstillere som er på plass når markedet åpner i 11-tiden. På kvelden er det konsert med Heine Totland på hotellet etter markedet. Hør mer om det som skjer på Røvær i innslaget over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no