SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMangler 2.400 julegaver

Mangler 2.400 julegaver

Fredag er siste frist for å plukke med deg et «julehjerte» på et av juletrærne som står plassert rundt på kjøpesentre i distriktet. På hvert av disse hjertene finner du et konkret julegaveønske som er kommet inn til Kirkens Bymisjon fra barn i distriktet.

Men så langt dette året har innsamlingen gått tregt. – Vi mangler over 2.400 gaver, sier daglig leder i Kirkens Bymisjon i Haugesund, Helene Skeie Østhus. – Vi har fått inn mye mindre gaver nå enn det vi hadde på denne tida i fjor, samtidig som vi har fått inn mange flere ønsker enn tidligere, sier Østhus.

I studio har vi også besøk av John Arne Sandvik fra Kokkenes Mesterlaug på Haugalandet. Tradisjonen tro inviterer de til julebord i regi av Kirkens Bymisjon. Det finner sted på torsdag. – Takket være gode og trofaste sponsorer er dette 15. året vi kan invitere til dette arrangementet, sier Sandvik.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no