SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLurte TV 2: – Smuglet inn kajakk like ved Farmen

Lurte TV 2: – Smuglet inn kajakk like ved Farmen

Lars Magne Ullvang viser både bonde- og padlemuskler. 22-åringen fra Tysvær er tilbake i 2016 igjen, etter oppholdet på Farmen. Landslagspadleren fikk kjenne på kroppen hvordan det var å bli sendt 100 år tilbake i tid. Spesielt magen har reagert på «vanlig» kosthold etter at han kom ut.

Innspillingen er nå ferdig og deltakerne får snakke med media, men blir straffet dersom de røper noe om hva som skjer videre i Farmen.

Ullvang gjestet Radio102 onsdag morgen og snakket om årsaken til at han ville være med i programmet, overraskende kroppsfokus og sin videre karriere som landslagspadler.

Ullvang kunne også røpe at han lurte TV2 og produksjonsselskapet. Selv om de sa nei fikk han smuglet inn en kajakk som lå plassert like i nærheten av gården. Dermed kunne han holde padleformen noenlunde ved like i tillegg til alt gårdsarbeidet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no