SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPrioriterer barn og ungdom

Prioriterer barn og ungdom

Tirsdag i forrige uke ble det på grunn av det pågående utbruddet i Haugesund ikke innført lettelser i kommunene Haugesund, Karmøy, Sveio, Tysvær, Bokn, Utsira og Vindafjord. Regionen utsetter arrangement og private sammenkomster på offentlig sted som samler flere enn 10 personer innendørs. Mandag opplyser rådmenn og kommunedirektører i en felles pressemelding at de samme tiltakene også blir gjeldende i tidsrommet fra 01.03.21 til og med 15.03.21.

Virksomhetsleder i Haugesund, Per Steinar Lie, sier at de prioriterer barn og unge slik det det er tillatt å ha åpne kvelder på bydelshusene. – På Slaktehuset har vi flere rom av ulik størrelse med ulike aktiviteter, men ungdommene får ikke gå fritt på huset. Søndag 14. mars vil UKM arrangeres i Festiviteten med inntil hundre personer i salen, sier Lie. – Hos oss kan øvingsrom benyttes som vanlig mens deltakerne på UKM 20. mars vil bli filmet og vist digitalt uten publikum i salen, sier leder på Torvastad Kultursenter, Vegard Fossum.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no