SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLokale Miss Norway deltakere håper på å gå helt til topps

Lokale Miss Norway deltakere håper på å gå helt til topps

18 år gamle Andrea Nicole Nornes Freier fra Skudeneshavn og 20 år gamle Atika Hegic går spennende tider i vente. Den 10. februar får de vite om de kommer videre til semifinalen av Miss Norway 2020.

-Jeg har fått veldig mangen kommentarer, både positivist og negativt sier Atika som allerede har vært ute i flere medier.

-Jeg får med meg alt, både positive og negative kommentarer. Det er flest positive men noe negativt kommer det også. Det går mest på at jeg ikke er norsk, forteller hun. Begge hennes foreldre er fra Bosnia, mens Atika selv ser både født og oppvokst i Haugesund, og norsk statsborger.

-Dersom vi kommer til semifinalen er det viktig at vi har skaffet oss sponsorer, vi får reise på kurser der en lærer å gå i høye heler og svare på spørsmål en kan få, sier Andrea.

I innslaget kan du høre hva de hadde å si på standar spørsmålet «hva syns du om krig og fred og sånn»

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no