SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLitterær helaften på Haugesund folkebibliotek

Litterær helaften på Haugesund folkebibliotek

Siri Kvamme og Gaute Sortland er blant forfatterne som inviterer til litterære samtaler og opplesninger innen krim, romaner, dikt og noveller.

Bjarte Samuelsen, Agnes Lovise Matre, Geir Tangen, Lise-Marte Vikse Kallåk, Truls Horvei og Odd Eirik Færevåg er de andre forfatterne som er med på arrangementet.

-Jeg tror de aller fleste er veldig klare for å komme ut, spre ordet og ha det litt gøy i trygge rammer. Det har vært få arrangementer for de fleste forfatterne også, så dette tror jeg skal bli gøy, sier Sortland, som også skal ha noen musikalske innslag.

Arrangementet er et samarbeid mellom forfatterne, Haugesund folkebibliotek, Rogaland forfatterlag og Forfattersentrum. Siri Kvamme, Alf Harald Aronsen og Gaute Sortland var gjester på Radio 102 i formiddag.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no