SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLiten nedgang i antall saker til Konfliktrådet

Liten nedgang i antall saker til Konfliktrådet

Koronapandemien, færre henviste saker fra politiet og færre anmeldte forhold til politiet i perioden førte til nedgang i antall saker i 2020, melder Konfliktrådet Sør-Vest.

De hadde 687 saker i 2020 mot 725 i 2019. Tallene på landsbasis viser også en liten nedgang. Pandemien har gjort at noe av meklingen har foregått digitalt, en løsning de også vil ta med seg videre.

-Mange var vi skeptiske til hvordan det skulle bli, men vi har erfart at vi lykkes med det og partene gir oss tilbakemeldinger på at dette er gode møter og at det er trygt. Vi har fått til å  inngå ganske mange avtaler til tross for at vi måtte gjøre det på en litt annen måte, sier Berit Elise Mæland, som er mekler og ungdomskoordinator. Hun stilte til intervju sammen med rådgiver og mekler Gro Marlen Wichmann.

Sakene de hadde mest av i 2020 omhandler vold og trusler, narkotika, familiekonflikter, nabokonflikter og tyverisaker.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no