SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLederen i Tysvær bondelag: -Matproduksjonen går som normalt

Lederen i Tysvær bondelag: -Matproduksjonen går som normalt

Bøndene er på vei inn i en travel tid med våronn. Innreiserestriksjonene som følge av koronaviruset kan gjøre det utfordrende for enkelte som er avhengige av utenlandsk arbeidskraft, men det jobbes med løsninger.

De det gjelder er mest innen grønn sektor, noe det ikke er så mye av på Haugalandet, forklarer lederen i Tysvær bondelag, Tårn Ubøe.

-Joda, det er jo noen på Haugalandet som er avhengige av arbeidskraft og en del av de har basert det på utenlandsk arbeidskraft, sesongarbeidskraft og vel også noen som har fast tilsette. Det vil nok bli en utfordring, i og med at de verken slipper ut av sitt eget land eller inn i vårt land, men nå jobbes det jo sentralt, både landsbruksministeren og andre, med å prøve å legge til rette for at vi kan bruke arbeidskraft innenlands av de som for tiden går permitterte eller, det som verre er, oppsagte, sier Ubøe.

Han har inntrykket av at den lokale matproduksjonen som normalt. Det at en del handlet inn ekstra mat da restriksjonene fra myndighetene ble iverksatt kom dog litt brått på.

-Det kom jo litt brått på alle, fra butikker til grossister og oss som produsenter, at folk plutselig tømte butikkhyllene i løpet av en dag. Da er det en utfordring på kort sikt å fylle det opp igjen, men jeg har inntrykket av at de er i ferd med å klare å gjøre det.(..) På mellom-lang sikt tror jeg ikke dette er noen utfordring i det hele tatt. Nå får vi jo håpe dette ikke skal vare i mange år, sier han videre.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no