SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKyvik Sild + Sildakongen = Sildabord

Kyvik Sild + Sildakongen = Sildabord

Da det før jul ble klart at Kyvik Sild istedenfor å legge ned driften flytter fra Bakarøy til Sildakongens lokaler på Husøy, ble det raskt klart at det tradisjonelle Sildabordet kan fortsette. – Jeg så for meg slutten på Sildabordet etter 36 år, men ble desto mer glad når det viser seg at Kyvik Sild og Sildakongen sammen kan levere et tonn sild slik at vi kan arrangere Sildabordet i Haraldsgata i auguset, sier John Arne Sandvik i Kokkenes Mesterlaug.

Ifølge daglig leder i Sildakongen A.S, Sivert Simonsen, har han «flørtet» en stund med Torbjørg Frette Kyvik hos Kyvik Sild A.S. før de nå blir samboere. – Det fører til at vi blir veldig styrket, for det er klart at med de kostnadene som er nå, må vi ned på enhetskostnadene, sier Simonsen – Jeg må innrømme at jeg har vært litt «hard to get», men når omstendighetene endret seg, er det å kunne flytte til nabokommunen og fortsatt være lokalt forankret helt fantastisk kjekt, sier Kyvik.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no