SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKlare for å ta imot Tall Ships Races

Klare for å ta imot Tall Ships Races

Sist Skudeneshavn var gjestehavn for Tall Ships Races var i 2014. Tirsdag og onsdag er seilskutene igjen på plass.

Arrangementet åpnes av varaordfører Leif Malvin Knutsen klokken 12 i morgen.

-2014 var en kjempe suksess. Det var vel 34 fartøyer som kom innom oss. I år har vi i hvert fall ti båter som kommer innom oss i løpet av de to dagene. Den første båten kommer allerede i kveld, sier leder for arrangementet, Ståle Vikra, som er spent på værutsiktene dagen før dagen. Han regner med at det blir travle dager fremover, og har sovepose med seg på kontoret.

Han melder om god respons på arrangementet. -Det er ikke bare i Skudenes, det er hele Haugalandet. De synes dette er en flott ting, og vi må gjøre slike ting for å markere oss selv. Jeg sa tidligere at Skudenes er verdens navle, men navler er ikke så lett tilgjengelige alltid. Og det skal de ikke være, men vi gjør dette tilgjengelig for hele Haugalandet sin befolkning, sier han.

Tirsdag holder Slogmåkene konsert på kvelden, onsdag blir det familiekonsert med Vamp. Det blir underholdning fra klokken 12 og utover  begge dagene, og det blir mulighet for å reise med seilskute til Stavanger på torsdag. Hør mer om dette over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no