SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKjøreopplæring for personbiler kan starte igjen

Kjøreopplæring for personbiler kan starte igjen

Nå blir også kjøreopplæring og førerprøver for personbil igjen tillatt, som del av den gradvise gjenåpningen av samfunnet. Online trafikkskole er klare for oppstart mandag.

Foto: Illustrasjonsbilde fra Pixabay

Trafikkskoler kan starte opp igjen under forutsetning av at nærmere angitte smittevernkrav er oppfylt. Smittevernkravene  er tilsvarende det som gjelder for blant annet frisører og hudpleie, meldte samferdselsdepartementet i går.

Online trafikkskole, med hovedkontor i Haugesund, tok imot nyheten med stor glede og er klare for å begynne å kjøre igjen på mandag.

-Vi har forberedt oss nå mens vi har hatt stengt, sånn at vi er kjempe klare. Bilene er vasket og klare, lokalene er vasket og klare, og vi ønsker alle elevene velkommen tilbake, sier daglig leder Sonja Brandvik i Online trafikkskole. De har handlet inn mye antibac og hansker og kommer til å bruke ozongenerator til vask av bilene. 

Hun forteller at de har hatt suksess med nettbasert teorikurs i det siste. Trafikkskolen har avdelinger i Kopervik, Haugesund og Kristiansand. Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no