SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKirkens bymisjon har fått bymisjonsdiakon

Kirkens bymisjon har fått bymisjonsdiakon

Lars Breivik Hellerdal som innsettes som bymisjonsdiakon på Haugalandet. Det er midler fra TV-aksjonen som gjør det mulig.

Hellerdal kommer fra stillingen som daglig leder i Haugaland KFUK-KFUM og er utdannet diakon, kirkelig omsorgsarbeider. Han har bakgrunn som menighetsdiakon i to år i Oslo før han har jobbet seks år som daglig leder.

-Jeg har kunnet bruke diakonien der, men hverdagen har vært økonomi, administrasjon og planlegging. Det trigger meg veldig å få lov til å komme ut og møte folk.  Jeg har alltid vært fascinert av bymisjonens arbeid og den evnen bymisjonen har til å tørre å være litt tøff på vegne av de som blir bøllet litt med av samfunnet, som havner litt nederst og ytterst og har tøffe liv, sier han.

Det er en nyopprettet stilling Heller dal trer inn i. Tidligere har bymisjonen brukt frivillige bymisjonsprester. Midler fra fjorårets TV-aksjon har gjort det mulig å opprette stillingen.

-Det gatenære arbeidet har vi ikke klart å dekke helt ut. Det å gå ut og treffe folk, å etablere en dialog og tillit blir spennende. Vi har gjort det stykkevis og delt før, men nå føler vi det blir mer en helhet på det, sier Arne Valen, daglig leder i Kirkens bymisjon Haugalandet.

Søndag markeres innsettelsen med gudstjeneste i Vår Frelsers, før bymisjonen har sommerfest. Haugaland storband og Eivind Jul er blant de som bidrar musikalsk på sommerfesten, som er åpen for alle. Etter intervjuet ble sommerfesten flyttet inn, på grunn av usikker værmelding. Sommerfesten er flyttet til Vår Frelsers Menighetshus, der det er åpent fra klokken 12:30

Hør hele intervjuet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no