SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKirkens bymisjon åpner kafé i Haugesund i morgen

Kirkens bymisjon åpner kafé i Haugesund i morgen

Rettene skal være rimelige og terskelen skal være lav for å henge på kafé på kaféen Kirkens bymisjon Haugalandet åpner i Haugesund i morgen.

 

-Bymisjonen har et slagord som heter «rom for alle». Vi ønsker å skape rom for alle og vi ser at det er mennesker som fortsatt har behov for nye møteplasser, kanskje litt annerledes møteplasser. Vi ønsker å skape en møteplass hvor folk kan komme og oppleve at de blir sett, sier bymisjonsdiakon Lars Breivik Hellerdal, som er med i kafégruppen og har særlig ansvar inn mot det fellesskapsbyggende arbeidet.

 

Overskuddsmat på menyen

Mye av maten de serverer av på kaféen er gitt dem av lokale butikker. Det er gjerne varer butikkene har til overs og ikke kan selge lenger.

-Så noen ganger får vi et lass av et eller annet, nå var vi heldige å få et lass med mel som vi kan bake rundstykker av. Det blir mye rundstykker og baguetter i oppstarten, forteller han.

 

Midler fra TV-aksjonen

Den offisielle åpningen er i morgen klokken 12, deretter vil kaféen ha åpent mandager til torsdager fra klokken 10 til 15. Bymisjonen skal også åpne en kafé i Kopervik, noe de håper å få til på nyåret.

Det er takket være midlene fra fjorårets TV-aksjon at Krikens bymisjon nå kan åpne kaféene. Midlene er også en av grunnene til at de kan holde prisene på det de serverer på et rimelig nivå.

 

En plass å være for flere

Gerd Jorunn Christiansen har det overordnede ansvaret for kafédriften. Hun er funksjonsleder for fellesskap og oppvekst i bymisjonen.

-Jeg håper at de som allerede bruker huset også vil komme på kaféen, at de som kom på kaféen når den var der sist kommer tilbake. At studentene kanskje stikker ned en tur og får seg et måltid mat hos oss, og ellers, dersom du har lyst til å komme innom er du hjertelig velkommen. Vi ønsker at flere skal ha en plass å være, sier hun.

 

Åpningen torsdag

Kirkens bymisjons Arne Valen åpner kaféen i morgen. Ordfører Arne-Christian Mohn deltar på åpningen, det gjør også bymisjonens leder i Rogaland, Gaute Brekken, og Malene Larsen skal spille musikk. På menyen står det gratis baguetter og kaker.

Christiansen og Breivik Hellerdal var begge ikledd oransje skjerf for anledningen i dag. Det var for å minne om «Årets varmeste dag» 1. november. Det kan du også høre mer om i innslaget over.

Som du ser på bildet under strikkes det over en lav sko også over lunsjbordet hos Kirkens bymisjons om dagen.

Foto: Kirkens bymisjon

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no