SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKaroline vil at tungvekterne samarbeider

Karoline vil at tungvekterne samarbeider

CCS Haugalandet ble høsten 2022 tildelt prosjektmidler for transport og lagring av CO2. 27. april inviterer Haugaland Næringspark i regi av CCS Haugalandet til seminar kveld der de store industriaktørene i regionen, Hygro, Equinor, Gassco og Eramet deltar. CCS Haugalandet ser at gigantene har mye å hente på samarbeid. – På fangsten må de jobbe med sine egne konkrete prosjekter. Det CCS Haugalandet ser på er samarbeid om transport og lagring av CO2. Her vil samarbeid medvirke til å få ned kostnadene, sier prosjektleder for Haugaland Næringspark, Karoline Sjøen Andersen. Industriaktørene representerer mer enn 2000 arbeidsplasser på Haugalandet. Samtidig medvirker de til at regionen er blant landets største utslippspunkt for CO2. – Påmelding til kveldseminaret er gratis, og du velger selv om du vil delta digitalt eller møte opp fysisk tilstede, sier Sjøen Andersen som hadde med sju måneder gamle Lotte i studio.      

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no