SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKarmøy: Stadig flere unge prøver ecstasy

Karmøy: Stadig flere unge prøver ecstasy

Politiet er bekymret over ungdom på Karmøys økende vilje til å eksperimentere med narkotiske stoffer, og særlig at svært mange nå prøver ecstasy.

– Vår bekymring gjelder flere narkotiske stoffer, men vi ser en særlig økende trend til at ungdom prøver disse små ecstasytablettene. Likevel er det viktig å ikke gjøre dette større enn det er. De aller fleste barn og unge på Karmøy er kjekke, sier Kim Skogland Pedersen, ved Karmøy Lensmannskontor.

Han er politioverbetjent og avsnittsleder for forebyggende seksjon. Politiet fokus på ungdom og narkotika på Karmøy er stort nå om dagen, men den viktigste jobben gjøres hjemme, ifølge Pedersen.

– Vi har en bønn til foreldrene om å stramme inn litt. Avtale seg imellom, avtale henting av ungdommene, se etter adferdsendringer og være oppmerksomme. Mye av det som handler om ungdom og narkotika foregår på sosiale medier, og foreldrene må følge med. Ha kontroll på hva deres sønner og døtre foretar seg på sosiale medier, bry seg og sette grenser på nytt.

Politiet etterforsker nå saken rundt kjøp og salg av narkotika blant elever på Bø Ungdomsskole på Avaldsnes, men er sparsommelige med detaljer av hensyn til etterforskningen. De kan ikke si om det har foregått kjøp og salg på skolens område.

– Vi kan ikke hverken bekrefte eller avkrefte at det har skjedd, sier Pedersen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no