SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKarmøy folkebibliotek feirer elevenes leseinnsats

Karmøy folkebibliotek feirer elevenes leseinnsats

Karmøy folkebibliotek har invitert elever som har deltatt på deres leseaksjoner på feiring i kulturhuset i Skudeneshavn i kveld.

Biblioteket har hatt leseaksjonene Silkebokhai og Silkelions. -De har blitt veldig godt tatt imot. Vi har jo ganske mange som har fullført aksjonene i år, nemlig hele 98 stykker. Det synes vi jo er kjempe bra, sier Oddrun Geitung, avdelingsleder for barne- og ungdomsavdelingen.

Forfatter Anders Totland kommer og det blir utdeling av premier til elevene.

I morgen blir det Halloween-feiring på hovedbiblioteket i Kopervik med ansiktsmaling og konkurranser. -Det kommer alltid masse folk til slike tilstelninger som vi lager, så det er veldig kjekt, sier Geitung.

På lørdag står hun på scenen under SILK i forestillingen «Bymusa og Fjellmusa», som de skal vise frem på de ulike filialene i november.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no