SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HomeNyheterAktuelt lokaltKarlegger steder med humanitære behov

Karlegger steder med humanitære behov

Ingeniører uten grenser Haugalandet inviterer til «Missing maps» i kveld.  Der skal frivillige kartlegge områder med humanitære behov.

– Det er et veldig viktig arbeid. Du gir dagsfersk informasjon til hjelpearbeidere i felten. Det hjelper stort til. Det har vært til god nytte for eksempel på Tahiti eller i Nepal, der det har vært store katastrofer i det siste. Folk har bidratt fra hele verden, sier Kjetil Vinorum er ansvarlig for kveldens mapathon. Kartleggingen er åpen for alle.

Ingeniører, studenter, pensjonister og andre utgjør nystiftede Ingeniører uten grenser Haugalandet, og de har god plass til flere. De har flere prosjekter, blant annet Rotifunk-prosjektet. Der har de vært med på å prosjektere et solcelleanlegg til et sykehus i Sierra Leone.

Share With:
Rate This Article

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no