SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKaller statens tilbud i jordbruksoppgjøret for en hån

Kaller statens tilbud i jordbruksoppgjøret for en hån

Kravet fra Landbrukets forhandlingsutvalg i årets jordbruksoppgjør var på 2,1 milliarder. Staten la i dag fram tilbud om under halvparten, en økning i rammen på 962 millioner kroner i 2022. Nå er det lagt opp til forhandlinger frem til 15. mai.

Forrige uke uttalte Stig A. Helgesen, leder i Rogaland bonde og småbrukarlag, at kravet på 2,1 milliarder var for lavt. Nå er han skuffet over tilbudet fra staten.

-Jeg hadde håpet at regjeringen hadde sett alvoret, det som skjer i landbruket nå med rekrutteringsproblemer og beviselig svake inntekter. At de hadde forstått at det kravet vi kom med var basert på reelle tall og, som jeg sa da, altfor lavt. Tilbudet de har kommet med er jo bare en hån. Mitt råd til vårt forhandlingutvalg er at vi bryter umiddelbart, sier Helgesen.

Allerede før statens tilbud var klart i dag sendte Rogaland bonde og småbrukarlag ut pressemelding med krav for neste års jordbruksforhandlinger. Der heter det at kravet vil være det samme som i år, pluss den delen av årets krav som ikke blir oppnådd gjennom årets forhandlinger.

Hør intervjuet med Helgesen over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no