SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJulegateåpning i morgen – julemarkedetsåpning neste uke

Julegateåpning i morgen – julemarkedetsåpning neste uke

I år er åpning av julegate og julemarked i Haugesund sentrum delt opp. Mens julegaten åpnes i morgen, er åpning av julemarkedet lagt til 29. desember.

Foto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis

-Det er flere grunner til det. Butikkene har opplevd at alle har trukket til julemarkedet. De har hatt åpent til åtte og det har ikke vært aktivitet i gatene, så vi ønsker å gjøre det litt annerledes i år, sier sentrumskoordinator Camilla Klovning Strømø i Haugesund sentrum.

Underholdningen spres rundt i gågaten. Bandet Paddies, Henny Haukeland Liadal og Handelsstanden sangforening kommer til åpningen på Bytunet. Fakkeltoget går til Steinparken, der det arrangeres et mini-julemarked. Der spiller også Haugesund ungdomskorps.

-Når det er ferdig, har vi utallige korps og kor og dj som skal spille forskjellige plasser i hele gaten, forteller Klovning Strømø.

Daglig leder i Haugesund Julemarked AS, Grethe Vangsnes, har en travel uke foran seg før åpningen neste uke. Denne gangen får de rundt 50 utstillerne tak over bodene, noe de har ytret et ønske om.

-Et lite prøveprosjekt. Det håper jeg jo kan bli bra, sier Vangsnes. Hun forteller at de har et mål om å få til underholdning én gang i timen på julemarkedet

Nå er hun på utkikk etter flere frivillige, blant annet til riggingen førstkommende fredag.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no