SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJon Lundemoen med i debatt om netthets

Jon Lundemoen med i debatt om netthets

Stylist og blogger Jon Lundemoen har vært i bransjen i 12 år. Gjennom årene har han opplevd alt fra ufine kommentarer til alvorlige trusler der politiet måtte kobles inn.

Den gang jobbet han i TV-serien «Sommertid» på TV2.

-På slutten tok jeg taxi til og fra jobb og måtte få alarm i leiligheten. Da fikk jeg adressen min sendt på melding og fikk beskjed om at de var klar over hvor jeg bodde. Da har det gått over ganske mange grenser, forteller Lundemoen.

Han har også tatt andre grep når det har gått for langt.

-Jeg har kontaktet folk, sendt mail tilbake til dem og ringt folk. Folk kan gjerne slenge dritt om meg, det preller av. Men spesielt etter Farmen, da familien min ble blandet inn, da ble jeg temmelig forbannet, sier han.

I kveld er han med i et debattpanel på Karmøy folkebibliotek, der netthets og digital mobbing er tema.

-Det er en del av gamet, men det er jo absolutt ikke greit. Det som er skummelt er alle de unge. Alle er jo på instagram og sånne ting, og jeg tror nok det er ganske mange som sliter med å motta sånne ting, sier han. Hans råd til de unge er å ikke ikke være redd for å anmelde.

Selv om han har opplevd mye negativt har det aldri gjort at han har ønsket å jobbe med noe annet.

-Nei, absolutt ikke. Det kommer aldri til å skje heller. Jeg blir egentlig bare sterkere av det føler jeg, sier han med et smil.

Lundemoen er også aktuell med podkast om dagen. Før sommeren satser han på et show med liveinnspilling. Det kan du høre mer om over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no