SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-Jeg ligner veldig på den Lasse jeg er i 2022

-Jeg ligner veldig på den Lasse jeg er i 2022

Lasse Fredheim (26) fra Haugesund er deltaker i årets sesong av Farmen på TV2. Han meldte seg på for mange år siden, og tenkte at nå var det på tide å prøve igjen. Til daglig sitter Lasse på Fylkestinget i Rogaland, og representerer Høyre. Han hadde ingen erfaring med gårdsdrift tidligere, da han ser på seg selv som en bygutt.

 

Mål om å bli mer mann

I en av de første episodene uttaler Lasse at han hadde et mål med å melde seg på «-jeg skal bli mer mann». Nå som innspillingen er over kan han slå fast at målet ble nådd. –Jeg har blitt mye mer praktisk anlagt av meg. Bygget skrivestuer, gravd dammer og blitt med på mye kult i ukesoppdragene. Jeg fryktet egentlig det praktiske, og tenkte at de mellommenneskelige relasjonene skulle bli det vanskeligste, men det ble motsatt.

Selv om det er kamera rundt deltakerne hele tiden forteller Lasse om at han ble fort dradd inn i den såkalte «boblen». –Etter to døgn sto jeg og perlet et hårbånd i bare bokseren.

Etter å ha tapt den andre tvekampen i uke 2, hadde Lasse et håp om å få med seg Karpe-konserten i Oslo med venner. Slik ble det ikke. Det bar rett videre på Torpet, en annen gård der Torpet-deltakerne får mulighet til å kjempe seg inn på Farmen igjen.

 

Umulig å ikke være seg selv 

-Jeg klarer å holde på en løgn et kvarter og liker å by på meg selv, så da var det bare å kjøre på. Lasse forteller at han har fått gode tilbakemeldinger fra venner og familie etter opptredenen på TV. -De sier jeg ligner på den Lasse jeg er i 2022. –Jeg går rundt i bokser og lite klær, det gjør jeg i 2022. Jeg er sta, det stemmer! Jeg kranglet i 1,5 time for å få besøk før tvekamp og det kjente de også igjen.

 

Denne uken returnerer Lasse til gården. Farmen ser du på TV Play eller på TV 2 Direkte

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no