SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Jeg har ikke vært god nok på Fastland-Karmøy

– Jeg har ikke vært god nok på Fastland-Karmøy

Øystein Merkesvik skal lede Haugesunds Avis sin satsing i Karmøy. 45-åringen går fra stillingen som ansvarlig redaktør i Karmøynytt som han var med å starte i 2011. – I Haugesunds Avis blir vi fire journalister, og vi vil har resurser til å å kunne lage den journalistikken Karmøy fortjener, sier Merkesvik. Han har flere ganger flagget at journalistikken i Karmøynytt skal være gratis for leserne. Nå vil mye av det han lager bak en betalingsmur. – Det er nok noen som ler av meg nå, men jeg skal innrømme at god journalistikk koster så mye at du ikke klarer å finansiere den lengden kun ved hjelp av reklame. Derfor har jeg også anbefalt Karmøynytt å ta i bruk en betalingløsning, sier Merkesvik som er utdannet innen lyd – og bildemedier og ser seg selv om en multimediajournalist.

Merkesvik gleder seg stor til valgkampen. Karmøybuen viser engasjement for enkeltsaker, så stort at flere politikere har brutt med partiet de ble valgt inn for i kommunestyret. – Jeg vil være forsiktig med å si har Karmøy har et demokratisk problem, men jeg opplever at få av de folkevalgte ser på seg selv som karmøypolitikere. De merker nok forventninger og press fra nærområdet, og lojaliteten ligger der hjertet er nærmest, sier Merkesvik som nevner omkjøringsveien på Åkra og sykehjemssaken i Skudeneshavn som to eksempler. Selv bor Merkesvik og familien på Ferkingstad.

Merkesvik kommer også med en innrømmelse. – Jeg har ikke vært god nok til å dekke Fastlands-Karmøy, noe jeg virkelig ønsker å få til. Det er også en krevende øvelse, for når jeg snakker med folk, merker jeg at identiteten trekker i retning Haugesund, sier Merkesvik som begynner på Haugesunds Avis sitt avdeling i Kopervik 6. mai.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no