SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJarle Nilsen klipper snor for andre gang på Skår

Jarle Nilsen klipper snor for andre gang på Skår

Tirsdag skal de endelig få feire, innbyggerne på Skår og langs Sundveien på Karmøy, som i 40 år har kjempet for ny sykkel- og gangvei. Da den sto ferdig i fjor høst ble de ikke invitert til å delta på åpningen.

– Det skjedde nok en glipp der. Det var ingen av oss som visste om åpningen og snorklippingen. Det var noen av oss som fikk det med seg da korpsene kom og snora skulle klippes, så et par mann stilte opp. Men det er noen hundre til som kunne tenkt seg å markere dette, sier Alfred Skår Hansen. Han er en av de som har kjempet for gang- og sykkelveien i flere år.

Tirsdag ettermiddag arrangerer de derfor sin egen åpning, og ordfører Jarle Nilsen må slipe saksa på nytt.

– Vi har invitert ordføreren som kommer og klipper snora en gang til. Talen fra før jul kan han også ta med seg til gjenbruk, det var ikke mange som fikk høre den sist.

Selv om de er glade for at den nye gang- og sykkelveien nå står ferdig, er de ikke hundre prosent fornøyd med lengden på den.

– Det som er gjort til nå er bra, men vi kaller det «del 1». Det skal vi glede oss over, så får vi heller hjelpe de som bor forbi der sykkel- og gangveien slutter med å få på plass «del 2», sier Skår Hansen.

At skoleveien nå er blitt mye tryggere for barna er han ikke i tvil om.

– Trygg Trafikk døpte veien til «Karmøys farligste skolevei.» Nå har vi en av Karmøys beste.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no