SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltInviterer til HM i Pop- og Rock

Inviterer til HM i Pop- og Rock

Arrangør av Haugalandsmesterskapet i Pop- og Rock, Helge Toft har studert gamle plakater og konkluderer med at de fleste som driver med musikk fra regionen på et eller annet tidspunkt har vært med i mesterskapet. – Første gang HM ble arrangert var i Maritim Hall i 1985 der Tropcial News med en ung Vidar Johnsen og The Trap deltok og Gunnar Andersen var konferansier, sier Toft. 1. februar er det klart for nytt mesterskap på klubbscenen på Slaktehuset. – Vi har noen klare, men det pleier å komme påmeldinger siste uka og vi ender som regel opp med 10-12 artister og band på scenen, sier Toft. Heimland fra Karmøy vant i fjor, og Håvard Østrem og Odd Ivar Vedø forteller om en topp opplevelse. – Vi var overrasket over seieren. Siden har vi gjort opptak i studio på Slaktehuset med Jarle Langåker, og det har løftet oss, sier de. Senere i vår spiller Heimland under Karmøygeddon kickoff i Kopervik.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no