SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltInnsamling til barna som mistet alt

Innsamling til barna som mistet alt

I går ettermiddag ble innsamlingsaksjonen startet på spleis.no. I formiddag var det registrert 1972 givere og en samlet sum på 481 570 kroner, og summen stiger stadig.

-Det er helt utrolig hvor gavmilde folk er. Det gjør virkelig hjertet mitt godt å se at folk vil hjelpe så mye. Folk sender inn masse forskjellig av klær og penger. Det er veldig bra å se at lokalmiljøet og nærmiljøet stiller opp. Det er jo selvfølgelig også barna veldig glade for. At de får all den støtten, sier Lisa Nordahl Eide. Det var moren hennes som opprettet innsamlingsaksjon.

«Til de tre etterlatte barna etter tragedien med drap på mor og husbrann der de mistet alt. Natt til 1. januar 2019 opplevde en familie fra Haugesund en stor tragedie. Det som skulle bli starten på et nytt år, ble starten på et mareritt ingen kunne forestilt seg.(…)» heter det i beskrivelsen om innsamlingsaksjonen på spleis.no.

Familien til Nordahl Eide har en relasjon til barna de samler inn til fra før. Hun forteller at de har avklart innsamlingsaksjonen med både barna og deres advokat.De ønsker å hjelpe barna med alt fra det aller mest nødvendige som de trenger per i dag, men også det de vil trenge i fremtiden.

-De trenger så mye. Alt fra tannbørste til brødrister. Det er så mye som vi har tatt for gitt som de trenger, sier Nordahl Eide.

I tillegg til innsamling av penger tar de imot klær, gavekort, elektroniske ting, kjøkkenutstyr og andre nødvendige ting i dag. Da kan folk komme til familien til Nordahl Eide etter klokken 17 i Røværgata 50. Hør mer om dette i intervjuet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no